top of page
IMG-20190514-WA0052.jpg

Online training

Projecte que se centra en la realització d’una formació en línia centrada en pedagogia i música, impartida per una professora catalana a docents de Malawi, Moçambic i Zimbàbue. Es treballa amb diversos professors, on se’ls ensenya diverses competències musicals i magistrals, per tal de millorar l’educació brindada als infants de Malawi, Zimbàbue i Moçambic. La formació de mestres és cabdal per a transformar la base social des de les primeres etapes educatives i per a crear un projecte auto sostenible de llarg abast. Una opció en plena pandèmia que ha esdevingut una gran oportunitat per a arribar a molts més joves i professors amb un menor cost.

L’Online training es focalitza en formar i proporcionar als professors les habilitats i competències necessàries per poder ensenyar als seus alumnes. Es fa èmfasis en les repercussions positives de l’ús de la música amb els infants com una eina transformadora i de gran aprenentatge. La  formació forma als professors en la construcció d’acords musicals, en els intervals, en lectura i escriptura de música, formació de veu, tècnica de direcció de cor i en noves formes pedagògiques.

Aquest projecte es va començar en plena pandèmia de la COVID-19 (octubre del 2020) i està sent un èxit. La formació es focalitza en formar i proporcionar als professors les habilitats i competències necessàries per poder ensenyar als seus alumnes. Els docents aprenen noves metodologies d’ensenyament i vessants musicals.

La formació es dur a terme en línia cada dijous i consta de 2 hores i mitja setmanals i s’imparteix mitjançant la plataforma Google Classroom i Zoom.

Testimonis d’alumnes de
l’Online Training

«En primer lloc, voldria agrair a Petits Músics del Món i al director Matthews Mfune MCMalawi l’oportunitat de formar part del curs. Ha estat tan útil que una part dels meus somnis s’han aconseguit a través del curs.

Sempre he volgut treballar més en el camp de la veu, incloent-hi la direcció de cor i la pedagogia. Les meves habilitats com a professora de música estan augmentant i ja no es limiten al mateix tipus de coneixement.

L’aprenentatge en línia és una cosa que no és molt habitual a Malawi i gràcies a això estic aprenent molt.»

image.png

Rebecca T.J Mwalwenje

 

Professora de música de Music Crossroads Malawi

«El curs ha estat fantàstic i també he après moltes habilitats que poden millorar la meva carrera musical com un artista professional en el món real.»

image_edited.jpg

Adolf Victor
 

Auxiliar docent de música i alumne de Music Crossroads Malawi

bottom of page