top of page
  • Writer's picturepetitsmusicsdelmon

Testimoni d'una família d'acollida del Hear Us 2024

Ja fa un mes de la visita dels nois i noies de Malawi. Entre tots els que vam participar a l'acollida compartim un sentiment d'enyorança, un bon record i l'esperança de que es pugui tornar repetir.


De les famílies d'acollida, el Francesc ha volgut donar el seu testimoni de l'experiència:


<< La meva dona i jo varem ser afortunats de participar en l’acollida d’un dels membres d’aquest grup, en Laurent, i la nostra veïna Conxa i la seva filla Marta varen allotjar, un altre noi , en Blessings. Això va ser important perquè ens va permetre que hi hagués molta convivència entre les dues familias i els dos nois.


L’experiència de conviure, poder parlar de les seves coses i respondre a les seves preguntes va ser enriquidora i emocionalment colpidora, era tenir l’Àfrica convivint amb tu. Érem davant de persones, no d’estadístiques. De seguida vàrem establir una corrent d'empatia mútua i vàrem tenir molt bons moments tots sis, fins i tot, vam cantar "El Cant de la Alegria" amb l’horror del Martí!


Com anècdota vàrem anar al Tibidabo i era com reviure la mirada del teus fills o nets; l’ample somriure i gaudir d'unes atraccions o la por i els nervis amb d’altres. El comiat va ser molt trist i emotiu, tant d'una part com de l'altre, alguns vàrem plorar.


Tota la experiència va ser un regal que no té preu. Donem les gràcies als organitzadors que han fet possible aquesta trobada.


Kyzia i Francesc >>5 views0 comments

Commenti


bottom of page