top of page
DSC_1557.jpg

  QUÈ FEM?  

Petits Músics del Món és una entitat que des del transcurs de la seva cooperació amb Malawi i amb l’entitat Music Crossroads s’ha compromès a lluitar pels drets dels infants i de les dones, acabar amb les desigualtats estructurals i garantir els drets socials i culturals dels malawians.

Aquesta feina conjunta de les dues entitats s’ha focalitzat en la transformació social i cultural del país, apostant per una valoració plena de la pròpia cultura, amb la música i educació com a eixos principals d’aquesta transformació. Petits Músics treballa amb aquesta direcció des de fa deu anys, portant la música a les aules i donant suport a la formació dels infants, docents i futurs músics.

Petits Músics del Món ha donat suport a la defensa i promoció de la cultura i identitat pròpia de Malawi, fent incidència en la preservació de la música popular malawiana. A més, Petits Músics promou el potencial de la música com una eina educativa i de gaudiment, on es canalitza l’educació en valors i la solidaritat en els infants, joves i dones.

Àrees d’intervenció en què treballem

COOPERACIÓ

Petits Músics del Món és una ONG que treballa des de la cooperació entre Catalunya i Malawi, essent Music Crossroads una entitat fonamental per aquesta. Petits Músics intervé amb Music Crossroads a Malawi des de fa deu anys, portant la música a les aules i donant suport a la formació, tant de docents com de futurs músics. 

cooperacio.jpg
sensibilitzacio.jpg

SENSIBILITZACIÓ

Petits Músics del Món treballa sensibilitzant i educant per la ciutadania global a la població, en especial incidència en els infants i joves. L’organització dóna a conèixer les condicions en les quals es troben les poblacions més vulnerables de Malawi, el patiment de la comunitat albina, la vulneració dels drets de les dones i les nenes de Malawi i l’estat de l’educació en aquell país.

bottom of page