top of page
sensibilitzacio.jpg

Sensibilització

Petits Músics del Món treballa sensibilitzant i educant per la ciutadania global a la població, en especial incidència en els infants i joves. L’organització dóna a conèixer les condicions en les quals es troben les poblacions més vulnerables de Malawi, el patiment de la comunitat albina, la vulneració dels drets de les dones i les nenes de Malawi i l’estat de l’educació en aquell país.

El nostre objectiu és obrir els ulls de la nostra societat a altres realitats socials, culturals i vitals absolutament diferents, fent-los conscients dels desequilibris i alhora aprendre d’aquestes cultures. En general, no és pretén fomentar la compassió sinó la cooperació-construcció i intercanvi.

Es mostra la realitat, problemes i injustícies que afronten les persones malawianes i l’estil de vida, que des del Nord influeix negativament (o fins i tot dificulta) la millora de les condicions de Malawi.  Petits Músics dona veu a les comunitats que pateixen un oblit aclaparador i la manca dels seus drets més elementals. Es dona a conèixer la realitat d’altres països i es fomenta el diàleg entre cultures, a partir de diverses activitats que ens permeten un treball de sensibilització local.

cooperacio.jpg

La educación es el arma más poderosa que podemos usar para cambiar el mundo.

 

Nelson Mandela

PROJECTES

03-ferran-i-clua-3.webp

APRENEM A COOPERAR


Aprenem a Cooperar és un projecte destinat a fomentar la cooperació i l’intercanvi cultural entre Malawi i Catalunya, on s’impulsa la coneixença de Malawi, de la contrapart (Music Crossroads-Malawi) i de la nostra ONG, així com la cooperació bidireccional.

Llegeix més

6.webp

HEAR US INTERNATIONAL FORUM


És una alternativa plantejada a l’intercanvi cultural anual entre el Hear Us de Malawi i les escoles catalanes. Aquesta activitat vincula els drets dels infants i joves i la representació de diverses cançons i danses amb la realització d’un vídeo elaborat per infants i joves de Catalunya, Malawi, Moçambic, Zimbàbue, Brasil i Noruega.

Llegeix més

portadahearus_auto_x2-1-1.webp

HEAR US INTERNATIONAL FORUM II


Aquesta és la segona edició del Hear Us International Forum. El projecte vincula l’estat de l’educació i de l’educació musical a les escoles de Malawi, Moçambic, Catalunya i Zimbàbue amb la realització d’un vídeo elaborat per infants i joves.

Llegeix més

bottom of page