top of page
cursos5_edited.jpg

Cooperació

Petits Músics del Món és una ONG que treballa des de la cooperació entre Catalunya i Malawi, essent Music Crossroads una entitat fonamental per aquesta. Petits Músics intervé amb Music Crossroads a Malawi des de fa més de deu anys, portant la música a les aules i donant suport a la formació tant de docents com de futurs músics. La cooperació de l’organització es focalitza en estabilitzar l’educació musical a Malawi i oferir-la aquesta com una via laboral d’apoderament invidual i grupal, potenciant el sentiment de pertinença, la confiança en un mateix i la presa de consciència sobre les problemàtiques existents.

A més, PMM lluita per l’accés a una educació lliure i la millora de les condiciones educatives dels infants malawians, per així també lluitar contra l’analfabetisme infantil i les disparitats de gènere.

La música i l’educació generen processos de canvi, lideratge i transformació personal i social, amb la gent del país com a impulsora i protagonista de tots ells.

La música és essencial en el procés educatiu, tant per les habilitats que comporta com per la capacitat de penetració emocional i social que provoca.

PROJECTES

2.png

MÉS EDUCADES, MÉS LLIURES

Projecte que es centra en la construcció de més latrines a l’escola de primària Mlodza de Lilongwe, Malawi. Neix amb l’objectiu de garantir a les nenes una accessibilitat a uns serveis sanitaris i potenciar l’assistència de les joves; les quals davant la manca de lavabos, abandonen l’escolaritat durant els seus períodes menstruals.

Llegeix més

373377c6-6cec-4bb2-ad1d-3ee925a235fa-2-1-2.webp

ONLINE TRAINING


Projecte on es realitza una formació en línia centrada en pedagogia i música, impartida per professors catalans als professors de les organitzacions Music Crossroads Malawi, Music Crossroads Zimbàbue i Music Crossroads Moçambic.

Llegeix més

IMG-20190514-WA0085_edited.jpg

LA TRANSFORMACIÓ EDUCATIVA A L’ÀFRICA AUSTRAL

 

És un projecte que opta per una educació informàtica que permeti obrir horitzons i tenir una mirada més amplia des del coneixement. Petits Músics del Món vol garantir als infants i joves de Malawi un accés a l’educació de forma lliure, aconseguint ampliar els coneixements dels estudiants i obtenir una millora en aquest àmbit.

Llegeix més

aula-dansa-8-1.webp

CONSTRUCCIÓ D’UNA AULA DE DANSA


Aquest projecte es centra en la construcció d‘una aula de dansa en les instal·lacions de Music Crossroads de Malawi (MCM). Normalment a MCM les classes de dansa es desenvolupen al pati on es dona un gran aixecament de sorra i pols, posant la salut dels infants i els docents en risc. La construcció d’aquesta aula té una capacitat de 40 estudiants.

Llegeix més

91462652_4289654244393692_1593038777796788224_o-2.webp

HEAR US CHILDREN’S PROJECT


El Hear Us Children‘s Project és un projecte que es va crear amb l’objectiu de formar els nens de Lilongwe en les arts i la música. Aquest projecte es desenvolupa en la nostra contrapart Music Crossroads Malawi, on els nens poden expressar-se lliurement a través de la dansa i el cant.

Llegeix més

ad9bcf19-b4f6-44f4-a4b3-19c6d2dec3c3-1.webp

CONSTRUCCIÓ D’UNA AULA D’INFORMÀTICA


Aquest projecte es centra en la construcció d‘una aula d’informàtica en les instal·lacions de Music Crossroads de Malawi (MCM). Davant l’arribada d’ordinadors, esdevé necessari construir a Music Crossroads de Malawi una aula que permeti als alumnes rebre classes. Music Crossroads no disposa d’un espai adequat per dur a terme classes d’informàtica, dificultant el desenvolupament de la matèria.

Llegeix més

bottom of page